Pharos Projects logo
Lighthouse
Diensten
Pharos Projects biedt de volgende diensten ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering:

Projectbegeleiding
De beste resultaten worden behaald wanneer u de projectbegeleider betrekt vanaf de initiatiefase. Uiteraard kan daarnaast in verschillende stadia een projectbegeleider ingezet worden.

Change Management
Pharos Projects geeft richting aan verbeteringen en kan u ondersteunen in change management. Een veranderproces is meer een verandering van de perceptie en beleving van uw werknemers dan alleen het aanpassen van een afdelings- of bedrijfsstructuur.

Trainingen
Gebleken is tijdens de projecten, die met behulp van Pharos Projects zijn uitgevoerd, dat elke verandering, elk nieuw proces in een organisatie moet "landen". De beste manier om dit te verzorgen is middels een gerichte training voor elke specifieke doelgroep. Wij kunnen deze training verzorgen van begin tot eind.

Rapportage
Een correcte informatievoorziening binnen een (project)organisatie biedt structuur, voorziet in werkafspraken en zorgt voor een juiste uitvoering. De projectbegeleider kan dit voor u opzetten of u ondersteunen bij de opzet.

Teamleider
Een projectbegeleider acteert naast een projectleider/teamleider. In deze positie is het voor de project- begeleider mogelijk om de projectleider/teamleider te vervangen tijdens diens afwezigheid (kennisborging). Een projectbegeleider kan echter ook als zelfstandig teamleider functioneren voor kleinere teams.