Pharos Projects logo
Lighthouse
Werkwijze
Uw organisatie heeft behoefte aan een bepaalde vorm van ondersteuning. U kunt hiervoor contact opnemen met Pharos Projects om een afspraak te maken voor een gesprek op vrijblijvende basis. Er zijn geen kosten verbonden.

Tijdens het gesprek kunt u uw project/wensen/eisen bespreken en kan er bepaald worden welke vorm van ondersteuning Pharos Projects u kan bieden bij het behalen van uw doelstellingen. Na afloop van het gesprek ontvangt u van Pharos Projects een projectvoorstel met daarin naast de gespreksweergave, een beknopt plan van aanpak, een (voorlopige) planning en een kostenindicatie. Het voorstel zal uiteraard passen bij de wensen van de klant.

Indien u zich kunt vinden in het projectvoorstel, ontvangt u een formele offerte. Indien u deze goedkeurt, zal Pharos Projects de werkzaamheden gaan beginnen op de overeengekomen datum.

Na afloop van het project volgt er een evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of alles is verlopen zoals besproken in de pré-project fase en kan er eventueel een vervolgafspraak gemaakt worden.